EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Microsoft Xbox Series S 512GB

-----------------------------------
-XBOX SERIES S 512GB-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-----------------------------------
90000 Ft
Nincs kép beállítva

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK!

 1 Hónapos készülék. 23 Hónap garancia.

Az Xbox Series konzolok között a legnagyobb különbségek a méretükben és a tömegükben rejlenek. Az Xbox Series S akár 60%-kal kompaktabb és 2,5 kilogrammal könnyebb, mint az Xbox Series X. A Microsoft ezeket az értékeket elsősorban azzal érte el, hogy a Blu-ray meghajtót kihagyta a végleges kialakításból. Ezért minden játékot és alkalmazást online úton kell megvásárolni.


Ami a teljesítményt illeti, az Xbox Series S egy nagy teljesítményű nyolcmagos AMD processzorral és egy 512 GB-os nagysebességű SSD-vel rendelkezik. Ezek együttesen 4 TFLOP elméleti GPU-teljesítményt biztosítanak, és megbízható működést garantálnak a játék legfontosabb pillanataiban is, amelyeket akár 1440p felbontásban is élvezhetsz.


Mint minden új Microsoft konzol, az Xbox Series S is támogatja a visszafelé kompatibilitást. Nosztalgiázz egy kicsit és idézd fel az eredeti Xbox, a népszerű Xbox 360 vagy a modern Xbox One klasszikus játékait. Minden játék az új hardverhez van optimalizálva, így a modern technológiai standardok mellett élvezheted őket.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework