EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Disney Aladdin and The Lion King

-------------------------------
- XBOX ONE -
- ÚJ TERMÉK -
-------------------------------
10000 Ft

Leírás

Éld át újra a Disney két leghíresebb klasszikusát ezzel a gyűjteményes kiadással! Az Aladdin és az Oroszlánkirály (Lion King) modern konzolokon is elérhető, felújított formában! Ez a felejthetetlen gyűjtemény a két legendás játék többféle változatát tartalmazza, számos extra funkcióval, grafikai beállításokkal, és többféle játékmóddal.

Élvezd Aladdin klasszikus kalandját Agrabah utcáitól a királyi palotáig, ahogy rátalál a dzsinnre, és megküzd a gonosz Jafarral. Keress titkokat a gyönyörű helyszíneken, és nyerd el a csodás Jázmin hercegnő kegyeit a 90-es évek legjobb platformerében!

Az Oroszlánkirály életre kelti Simba afrikai kalandját, ahogy visszaszerzi királyságát a gonosz Zordon karmai közül, barátai segítségével. Lenyűgöző animációk, izgalmas pályák és csodás zenék várnak minden idők egyik legjobb mozis videojáték-feldolgozásában.

A gyűjteményben két játék 16-bites és hordozható konzolos változatai, bónusz pályák, minijátékok és kulisszák mögötti kisfilmek várják, hogy újra felfedezd a Disney klasszikusait.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework