EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Need For Speed Shift

--------------------------------
-PLAYSTATION 3-
-HASZNÁLT JÁTÉK-
--------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

VERSENYZŐS VIDEÓJÁTÉK

 

Képzeld el, milyen érzés versenyzőnek lenni. A nyaktörő sebességgel való vezetés adrenalinlökete, a kemény verseny nyomása, az irányítás elvesztésétől való félelem, az intenzív koncentráció és atlétika, amely a száguldó króm és acél erejének kihasználásához szükséges. Ez a Need for Speed SHIFT igazi vezetői élménye. Az érzékelésen alapuló G-erők, az ultra-realisztikus első személyű pilótafülke nézet, a pontos, hozzáférhető fizika alapú modell és a teljesen új, brutálisan zavarba ejtő ütközésdinamika kombinációja révén a verseny kaotikus zaja, intenzitása, valamint a fizikai és érzelmi követelmények közepette kerülsz a vezetőülésbe.

A játék főbb jellemzői

  • A játékos szint és a teljesítményrendszer kombinációja, amely biztosítja, hogy a versenyzők hasonló tapasztalattal rendelkező versenyzőkkel versenyezzenek a pályán, és hogy a győzelmekért járó jutalmak a győzelemhez igazodjanak.

  • Új "Need for Speed" kiadás, amely a valódi vezetési élményt valós fizikával, pixel-tökéletes autómodellekkel és a hiteles versenyeszközök széles választékával ötvözi.

  • A világ legjobb autóversenyzői és igazi autóversenyzői tehetségek fejlesztették, köztük: a kritikusok által elismert "GT Legends" és "GTR2" játékok mögött álló csapat, valamint az EA Games alelnöke és Patrick Soderlund autóversenyző.

  • Rengeteg rendkívül jól hangolható autó áll rendelkezésre a versenyek ugyanilyen változatos kínálatában, beleértve a gyorsversenyeket, a standard versenyeket, a gyártói versenyeket, az időmérést, az online lehetőségeket és még sok mást is.

  • Az új vezetői profilrendszer, amely a játékos képességei és vezetési stílusa alapján egyedi személyiséget rendel hozzá: agresszív vagy precíz. Ez a rendszer hatással van a karrier előrehaladására, a feloldható elemekre és az online játékra is.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework