EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Harry Potter and the Half-Blood Prince

--------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
--------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

A Harry Potter és a Félvér Herceg játékban Voldemort egyre jobban hatalmába keríti a mugli és varázslóvilágot, Roxfort már nem egy biztonságos hely.

Harry úgy véli, hogy a kastély falain belül is veszély leselkedik rá, de Dumbledore inkább a végső csatára készíti fel őt. Együtt keresik Voldemort védőbástyáinak gyenge pontjait, e célból Dumbledore egy régi barátját és kollegáját, a jó összeköttetésekkel rendelkező és gyanútlan világfit professzor Horace Slughornt felveszi a tanári karba. A diákokban dúlnak a tinédzserkori hormonok, Harry egyre jobban vonzódik Ginny-hez, de persze így van ezzel Dean Thomas is. Lavender Brown Ront szemelte ki magának, de nem számolt Romilda Vane csokoládéjával! És ott van Hermione is, féltékenyen fortyogva, de érzelmeit takargatva. A románcok kibontakoznak, de egy diák mégis zárkózott marad. Szerelem kavarog a levegőben, de a tragédia közeleg, és Roxfort soha nem lesz már a régi.

Küzj a Griffendél csapatában a Roxfort Kviddics Kupáért Küzdj a Hugrabug, Hollóhát és a Mardekár ellen a legizgalmasabb varázsló sportban.

Tökéletesítsd kviddics tudásod! Ki tudsz védeni egy Gurkót vagy el tudsz kapni egy Arany cikeszt? Vegyél részt izgalmas varázsló párbajokban!

Küzdj meg Roxfortban a halálfalókkal, és a Horcrux barlangban az Inferikkel.

Csatlakozz a Griffendél párbaj klubhoz! Tökéletesítsd párbaj tudásod mielőtt megküzdesz a többi házzal. Vajon te leszel a párbaj klubbok bajnoka?

Főzz bájitalokat Professor Slughornnal Használd a Félvér Herceg bájitalkönyvét Fedezd fel Roxfortot az éj leple alatt! Míg a kastély alszik, indulj el éjszakai küldetésedre! Megakadtál? Hívd Félig Fejnélküli Nicket, hogy küldetéseddel kapcsolatos tippekkel és trükkökkel lásson el!

Éld át a film izgalmát... a Roxfort Expressztől a Félvér Herceg drámai felfedezéséig. Fedezd fel a varázslóvilágot.

Barangolj be mágikus helyeket, mint a Horcrux barlang vagy az Odú. Fedd fel a titkot! Utazz Dumbledore-ral, hogy a részletekből összerakd Voldemort múltját, Roxfordban pedig felfedezheted Malfoy titkait.

 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework