EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Dynasty Warriors 6 - Empires

---------------------------------------
-PLAYSTATION 3-
-HASZNÁLT TERMÉK-
---------------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

2 JÁTÉKOS

 

Dynasty Warriors 6: Empires egy olyan játék, amely egyesíti az akció és a stratégiai műfajok legjobb aspektusait. Ebben a legújabb kiadásban a játékosok az ókori Kína legnagyobb és legdicsőségesebb háborúját élhetik át egy mindenható nagyúr vagy egy tiszt szerepében. Uralkodóként a játékosoknak stratégiailag kell gondolkodniuk. Azzal, hogy egy nagyúr eldönti, mikor támadjon, mikor álljon ellen az inváziónak, vagy mikor kezdeményezzen politikát, növelheti hatalmát és befolyását. Egy könnyen elsajátítható "kártyagyűjtő" rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan politikákat vezessenek be, amelyek növelik birodalmuk erejét, javítják erőik képességeit és még sok minden mást. 

 

 

  • Az újonnan megújult Empire Mode-ban a háborút mindenható lordként vagy a ranglétrán felemelkedő tisztként élheted át.

  • Akár 6 karakter is lehet az alárendelt tisztjeid között.

  • A könnyen megtanulható "kártyagyűjtő" rendszer lehetővé teszi, hogy olyan politikákat vezess be, amelyek növelik birodalmad erejét, javítják embereid képességeit, és még sok minden mást is.

  • Testre szabhatod harcosodat élénk részletességgel, beleértve a nemet, arcvonásokat, hangot, ruházatot, fegyvert és még sok mást is.

  • Használj párkányokat és vízi utakat, hogy beosonj az ellenséges bázisokra, és meglepetésszerű támadásokat indíts a gyanútlan egységek ellen, majd szivárogj be és foglalj el ellátóhelyiségeket, hogy megváltoztasd a csata menetét.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework