EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Fight Night Champion

--------------------------------------
-PLAYSTATION 3-
-HASZNÁLT TERMÉK-
--------------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1-4 JÁTÉKOS 

 

Történelmet írunk ezzel a forradalmi iterációval, amely a Fight Night Round 4 legjobb játékmenetére és fizikamotorjára épül, miközben a brutalitás, a bizonytalanság, az árulás és a megváltás világába merít. Élje túl a megváltás felé vezető brutális utat a Fight Night Champion játékkal.

 

  • A teljes spektrumú ütésvezérlés lehetővé teszi a bokszoló számára, hogy olyan precízen és pontosan üssön, mint még soha, beleértve az overhand ütéseket, a stratégiai ellenütéseket és az egy ütéses kiütéseket.

  • Készítsd el alteregódat a Legacy módban, és állítsd ringbe korábbi bajnokok ellen, miközben edzéseken és tervezett mérkőzéseken keresztül haladsz felfelé a ranglétrán.

  • Több mint 50 bokszolót kínál, akik több súlycsoportot és a boksz történelem jelenlegi és korábbi korszakait képviselik.

  • A boksz sportjának, életstílusának és kultúrájának leghűbb grafikai megjelenítése hiteles és dinamikus vérrel, valósághű testsérülésekkel és deformációval, valamint érett tartalommal az egész játékban.

  • Többjátékos támogatás, beleértve 1-4 játékost helyben és 1-10 játékost online, ahol egyénileg vagy egy edzőtermi csapat tagjaként küzdhetsz.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework