EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Never Dead

----------------------------------
-PLAYSTATION 3-
-HASZNÁLT TERMÉK-
----------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1 JÁTÉKOS

 

Több mint 500 év telt el azóta, hogy egy Bryce Boltzmann nevű halandó életét megváltoztató tragédiát élt át Astaroth, a démonkirály keze által. Feleségét meggyilkolták, legyőzött és halhatatlanná vált, és most úgy éli az életét, hogy nincs más vágya, mint hogy hol találja meg a következő italát. A Nemzeti Démonellenes Ügynökség (NADA) nevű titkos csoportnak nyújt segítséget, és a démoni erők kiirtásával igyekszik megváltást találni a modern világban a démoni erők ellen, társával, Arcadiával együtt.

 

 

  • Élj örökké, és válj halhatatlanná az egyedülálló lefejezési és regenerációs mechanika segítségével, amely más megközelítést kínál a 3rd Person Action játékmenethez. Tépd le a karodat, és használd robbanó detonációs eszközként az ellenség ellen, vagy tépd le a fejedet, és használd felderítőként a pályadizájnban.

  • Harcolj kritikus helyzetekben a hős halhatatlanságát kihasználva! Kapj áramütést és lőj elektromos golyókat, gyulladj meg és használd a testedet fényforrásként, harcolj az ellenséggel egy hurrikánban vagy az autópályán az elhaladó autók között és számos más élénkítő környezetben.

  • Különböző fegyverek kombinációja áll rendelkezésedre, beleértve a távolsági támadásokhoz szükséges fegyverek sorát. Rántsd elő a Butterly Blade-et, hogy vágd és pusztítsd el, ami az utadba kerül.

  • Online kooperatív és kompetitív "kihívások" az ellenséggel vagy egymással szemben. Játssz akár 4 játékossal, és cselezd ki azokat, akik ellen harcolsz, a lefejezés/regeneráció elemeket használva stratégiaként.

  • Pusztítsd el a világot, amiben vagy, mivel a széleskörűen rombolható környezet befolyásolja, hogy a játékosok hogyan intézik el az ellenséget. A nagyszabású pusztítás egész épületeket foglal magában, vagy kisebb mértékű pusztítás oszlopokkal, a padlóval és belső falszakaszokkal.

  • Fejleszd a karakter képességeit egy tapasztalati szintlépési rendszerrel, amely növeli a játékos képességeit, a fegyverek erejét és a játékon belüli tartalmak feloldását.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework