EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Battlefield Hardline

------------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-------------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Játékosok száma: 1

Online Multiplayer lehetőség: VAN

 

A Battlefield Hardline a népszerű Battlefield sorozat legújabb része, ami most rendhagyó módon nem a katonák háborújáról szól.

Ezúttal a címben is említett csatateret a fejlesztők átteték a városok utcáira, ahol a bűnözők és a rendőrök küzdenek meg egymással. A Battlefield Hardline-t érdekes módon nem a széria ősatyja, a DICE fejleszti, hanem a Dead Space sorozatról ismert Viscreal Games, akiknek talán a többjátékos mód újdonságot jelentett, de az izgalmas kampány semmiképpen sem. A fejlesztésben természetesen a DICE is besegít, de ez az első olyan rész a franchise-ban, ahol a svéd fejlesztőcsapat másnak adta át a gyeplőt. A Battlefield Hardline-ban egy Nick Mendoza nevű zsarut alakítunk, aki az egész országon átívelő harcában igyekszik megtalálni régi társát, aki elárulta őt. A rossz és a jó között vergődő rendőrt korrupt kollégák, drogdílerek és beteg milliárdosok veszik körbe. A történet sok szempontból hasonlít a 90’-es években fénykorukat élő, de a mai napig népszerű rendőrdrámákra és a karaktereket is olyan sorozatok alkotói keltették életre, mint a House of Cards vagy a The Americans. Az új környezet teret hagyott a Battlefield Hardline-nak a megújulásra, a zsaruk és bűnözők háborújában több új eszközzel, járművel és játékmechanikai megoldással is találkozunk. A Hardline ettől függetlenül ízig-vérig Battlefield marad, a sorozat védjegyeinek számító járműves harc, hatalmas nyitott területek és a rombolhatóság mind a helyén van, csak a fejlesztők kiegészítették egy okosabb mesterséges intelligenciával és olyan eszközökkel, amik jól passzolnak az urbánus környezetben zajló harcokhoz. A Visceral Games minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetett a történet kidolgozására, amibe egy kis nyomozós részt is belecsempészett, a többjátékos módban pedig még a DICE hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalata is a segítségére volt.

Battlefield Hardline többjátékos mód:

Ahogy a kampány, úgy a multiplayer is a bűnözők és a rendőrök harcára koncentrál és a játékmódok, illetve a pályák is ezekre az alapokra építkeznek. A többjátékos módban visszatérnek a sorozatra jellemző hatalmas és összetett pályák, amik elengedhetetlenné teszik a taktikai gondolkodást és a csapatmunkát. Ehhez tökéletesen passzolnak az új átdolgozott játékmódok, amik között a régi kedvencek mellett megjelennek olyan újdonságok, mint a bankrablás, a túszejtő akciók vagy éppen a Hotwire nevű játékmód, amiben különböző járművekkel üldözhetik egymást a játékosok. Tankok és vadászgépek ugyan nincsenek, viszont többféle izomautó, redőrkocsi, hajó, helikopter és páncélozott jármű közül választhat mindkét fél, ráadásul a pályán való mozgásukat zipline-ok is könnyítik.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework