EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

BioShock Infinite

------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

A Bioshock Infinite az elődjétől eltérően nem az óceánok mélyére, hanem az égbe viszi a játékosokat. A történet főhőse Booker DeWitt, egy visszavonult magánnyomozó, aki egy utolsó küldetést mégis bevállal: a cél elutazni Columbiába, az égi városba, majd onnan kimenekíteni egy fogságban lévő nőt.

Ahogy az rögtön a szabadítás utáni másodpercekben kiderül, Elizabeth több, mint egyszer? fogoly: Columbia nyugalma és harmóniája ezer rejtélyes szálon keresztül kötődik hozzá, így menekülés közben az amúgy idilli városkában brutális polgárháború lesz úrrá , ezalatt pedig a Tér és az Idő anyagán is hasadások születnek, a különös eltűnések és mágikus erők manifesztálódása mellett az időutazás és a teleportáció is valósággá válik majd. A Bioshock Infinite egy, az elődjénél is vadabb utazásra invitálja a játékosokat - az elmondottakban pedig az a legjobb, hogy mindezt nem átvezető animációk során élheted majd át, hanem a valódi játékmenet közben!

A Bioshock Infinite erőteljes szerepjátékos gyökerekkel rendelkezik, ahol a játékosok által hozott döntéseknek súlya és következménye van. Columbia városában két erő harcol egymással, az Alapítók csak az amerikai lakosoknak szeretnének minden elképzelhető jogot megadni, a Vox Populi névre hallgató ellenállás pedig inkább az egyenlőségben hisz. Kalandunk során többek közt ezzel a két frakcióval is találkozhatunk majd, a harcok közben pedig igen komoly döntéseket kell majd hoznunk - és ebbe az is beletartozik majd, hogy épp milyen képeségeket használunk. A játékban ugyanis folyamatosan aktív és passzív mágikus képességek birtokába juthatunk , amikkel képesek leszünk olyan csatákból is győztesen kikerülni, amik másképp megnyerhetetlennek bizonyultak volna. 

A Bioshockkal ellentétben itt azonban nem lesz lehetőség a képességek lecserélésére , így alaposan meg kell fontolni, hogy mit is akarunk használni. Mindezek mellett az 1999 Mode lehetővé teszi, hogy a klasszikus szerepjátékos szigorok mellett harcoljunk ebben a különös városkában - ez a mód a régi System Shock-rajongók számára tud majd felhőtlen (vagy épp frusztrálóan nehéz kihívásokkal teli) órákat okozni.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework