EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Crysis 3

-------------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-------------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Rajtad a bosszúállás sora! A Crysis 3 jóvoltából a teljes irányítás és a szabadság új szintjével ismerkedhetsz meg 2013 legfontosabb sandbox stílusú, azaz szabadon bejárható világban játszódó lövöldözős játékában. A díjnyertes CryTek csapata által fejlesztett, CryENGINE® motorral futó Crysis 3 páratlan látványvilággal érkezik, és olyan változatos játékélménnyel, amely játékosonként egyedi élményt nyújt majd.

A testre szabható fegyverekkel és Próféta fejleszthető nano ruhájával a játékosok saját módszereket dolgozhatnak ki a Liberty Dome veszélyeinek leküzdésére. Legyél a legveszélyesebb vadász a bolygón, használd a halálos visszacsapó íjadat, aknázd ki a pusztító idegen technológiát és hozd létre a tökéletes stratégiát, amivel letarolhatod ellenségeidet és végrehajthatod bosszúhadjáratodat!

  • A prédából vadász lesz - Az izgalmas, fordulatos történetben a játékos egy Próféta nevű katona szerepében indul bosszúhadjáratra. A válaszok keresésében sem a CELL, sem a cephek nem állhatnak az útjába.
  • Adaptív hadviselés a New York-i Liberty Dome alatt - Rajtad a bosszúállás sora! Járd be a lélegzetelállítóan látványos esőerdőt, módosítsd a fegyvereidet, használd ki a továbbfejlesztett nano ruha képességeit és dolgozz ki stratégiákat az NYC Liberty Dome Hét Csodájának meghódításához - tedd saját hadszíntereddé a környezetet.
  • Fejlett fegyverzet - A veszélyes, új világ új fegyvereket és taktikákat igényel: Próféta íja: Halálos, nagy erejű visszacsapó íj, amit álcázás közben is használni lehet. A robbanófejestől az elektromos töltésűig, többféle nyílvesszővel is használható.
  • CELL Typhoon: másodpercenként 500 töltényt kilőni képes, ultramodern CELL fegyver
  • Ceph plazmakarabély: A Crysis sorozatban először a játékosok idegen technológiákat is felhasználhatnak, többek közt a ceph plazmakarabélyt. Ez a gépfegyver már távolról is komoly tűzerővel rendelkezik, de közvetlen közelről is végzetes lehet.
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework