EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Destiny

---------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
--------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

A Bungie fejlesztői ismét nagy fába vágták a fejszéjüket: a Halo-játékok egykori fejlesztői maradnak az FPS műfajnál, azon belül azonban valami teljesen újszerűt szeretnének mutatni a játékosoknak. Egy olyan játékot, melyet igazán magukénak érezhetnek!

A posztapokaliptikus Föld bolygón játszódó alkotásnak nincs előre megírt története, csak egy alaphelyzet - hogy ezután mi történik, az teljes egészében a Destiny játékosaira van bízva. Az állandó internetkapcsolatot igénylő játékban folyamatos interaktivitás lesz köztünk és a világot benépesítő többi játékos közt; szövetségek jöhetnek létre, háborúk törhetnek ki, és ha nem vigyázunk, a pusztulás szélére sodorhatjuk az egész bolygót.

A Halo-játékokkal ellentétben a Destiny nem kizárólag Xbox 360 kozolra jelenik meg, a PlayStation 3-tulajdonosok is fejest ugorhatnak ebbe az őrületes kalandba, melynek nincsenek előre lefektetett játékszabályai. Ragadj hát fegyvert, és állj ki a frontvonalra játékostársaid mellé - itt csak közös erővel győzedelmeskedhettek!

- Egy folyamatos változásban lévő online világ, melyet Ti, a játékosok alakíthattok,
- Izgalmas FPS összecsapások gépi ellenfelelek és valódi riválisok ellen,
- Változatos, izgalmakkal teli játékmenet!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework