EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Grand Slam Tennis 2

---------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Az EA SPORTS tenisz szimulációs játéka, az EA SPORTS Grand Slam® Tennis 2 mind a négy Grand Slam® tornát tartalmazza, és az egyetlen játék, ahol Wimbledon is megjelenik. A játékosok megélhetik a bomba szervák élményét Wimbledon híres Centre Court pályáján, és hatalmas tenyeresekkel győzedelmeskedhetnek a francia nyílt teniszbajnokság salakpályáin. A játék számos jelenleg is aktív vagy már visszavonult nemzetközi sztárjátékost vonultat fel.

Új, teljes ütővezérlés: Minden ütés pontosan irányítható a jobb analóg karral: erős tenyeresek, fonákok, átemelések, pontos ejtések – mindez egyedülálló precizitással, pontossággal és ütőerő szabályozással. Az új vezérléssel mindenki a legjobb formáját hozhatja!

Légy bajnok: Válj igazi Grand Slam® torna bajnokká a négy fő bajnokság sorozatban történő megnyerésével. A tenisztörténelem neves pillanatai elevenednek meg a képernyőn, ahogy soha ezelőtt: az ausztrál és francia nyílt teniszbajnokság, az US Open bajnokság, és az exkluzív EA SPORTS Grand Slam® Tennis sorozat helyszín – Wimbledon.

PlayStation Move támogatás: Az egyedi mozgásvezérlés tenyeredbe adja az ütőt, és felállít a díványról. Az alkalmi játékosok és tenisz profik egyaránt kihívást találhatnak, mialatt megküzdenek a győzelemért.

A múlt és jelen legendái: Játssz a teniszpályák 20 legnevesebb csillaga ellen, vagy mellettük: Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Bjorn Borg, Maria Sharapova, Serena és Venus Williams várnak a pályán, továbbá az EA SPORTS Grand Slam® Tennis sorozat exkluzív játékosa, a 17-szeres Grand Slam® bajnok, John McEnroe. Profi, Realisztikus, Organikus (P. R. O. ).

MI: A sport nagyjainak játékstílusa és mozdulatai, viselkedése mind rögzítésre került a játékhoz, egészen az egyedi ütésekig és érzelmi megnyilvánulásokig. Az átgondolt taktika és stratégia vezethet győzelemre a nagyok ellen, legyen szó akár salak, akár füves pályáról. Az organikus MI mindeközben folyamatosan alkalmazkodik stílusodhoz, így mindig garantált az izgalom!

ESPN Grand Slam® bajnokság klasszikusok: Éld át újra a tenisz történelmének emlékezetes csatáit! A Borg - McEnroe összecsapástól a Nadal - Federer mérkőzésig, játssz és oldj fel 25 nagyszerű Grand Slam® torna pillanatot!

Mélyreható tenisz élmény: Játssz sok önfeledt órát a Play Now (Gyorsjáték) módban – egyes és páros, 10 éves karrier mód vagy online játék vár. Számos online funkció, saját betölthető játékosfotó és egyéb csemege garantálja a friss és autentikus játékélményt. A PlayStation 3 verzió a lehető legautentikusabb teniszélményt nyújtja, hiszen a Move mozgásérzékelő kontroller révén úgy játszhatsz, mintha tényleg egy ütő lenne a kezedben – így már tényleg a pályán érezheted magad!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework