EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Shadows of the Damned

---------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Garcia Hotspur démonvadász egy nap azzal szembesül, hogy barátnõjét elrabolták. Nem késlekedik sokáig, azonnal elindul megkeresni õt - természetesen a Pokolba. .
Már a játék elején csatlakozik hozzánk egy lángoló koponya, Johnson, aki a játék során végig nagy segítségünkre lesz. Többek közt bármikor át tud változni csontokat kilövõ gépfegyverré vagy shotgunná, ami a harcok során jól jöhet... A lõfegyverek mellett persze közelharci fegyvereket is felszedhetsz, melyekkel aztán látványos kivégzéseket hajthatsz végre legyengített ellenfeleiden.

A játék a Sötétség és a Fény ellentétére épül. A szörnyeket védelmezõ rétegként veszi körül a Sötétség, amit csak Garcia különleges fényszórójával oszlathatsz el - ha ezt nem teszed meg, ellenfeleid gyakorlatilag sebezhetetlenek maradnak. A Sötétség ráadásul Garciát is folyamatosan gyengíti, így ha sötét területen harcolsz, az elsõ dolgod mindig az legyen, hogy valamilyen módon megvilágítsd a területet!
Lehetõségek

Használd a Fény erejét: Gyengítsd le ellenfeleidet fényszóróddal, aztán végezz velük! Világítsd meg környezetedet, és találd meg a Sötétség forrását, mielõtt végezne veled!
Nem vagy egyedül: Johnson, a ?jó? útra tért démon végigkísér a játék során. A lángoló koponya nem csak tanácsokkal lát el, hanem bármikor képes átváltozni fegyverré vagy akár egy motorrá is!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework