EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

The House of the Dead Overkill

---------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Ez a túlélő horror, ahogy még soha nem láttuk! A House of the Dead: Overkill a SEGA klasszikus könnyűfegyveres lövöldözős sorozatának pulp-stílusú változata. 

A játék helyszíne, amikor G különleges ügynök - a The House Of The Dead sorozat hőse - frissen az AMS akadémiáról kapja első megbízatását. A keménykötésű Washington detektívvel karöltve a kisvárosi Louisianában történt rejtélyes eltűnések ügyében kell nyomozniuk. Nem is sejtik, hogy Bayou City utcáin és mocsaraiban milyen véráztatta mutáns romlottság várja őket. A The House of the Dead: Overkill bővített változata először mutatja be a játékot teljes HD felbontásban, 3D támogatással és PlayStation Move kompatibilitással a PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszeren. az eredeti mind a hét szakaszát újramasterelve és két vadonatúj forgatókönyvvel kiegészítve ez a hátborzongató lövöldözős játék, a "legrosszabb" most még nagyobb lett!

A játék főbb jellemzői

  • Az Extended Cut új szinteket, fegyvereket, mutánsokat és még sok mást kínál lenyűgöző 3D-s és felújított HD grafikával.

  • Állj össze egy barátoddal, hogy G és Washington ügynök szerepében játszhass, akik egy eltűnéssorozat után nyomoznak, és ehelyett egy véráztatta mutáns horror helyszínére bukkannak.

  • Nézd, ahogy a pulp-stílusú saga kibontakozik egy klasszikus B-filmhez hasonló, túlzó horrorban

  • Leszúrhatod az új mutánsbaba ellenségeket és az eredeti mutánsokat egyaránt az új nyílpuskával, amely teljesen felszerelt robbanó nyílvesszőkkel.

  • Nyomozd le a legjobb pontszámokat az új online ranglistán!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework