EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Time Crisis 4

---------------------------------
- PLAYSTATION 4 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

A Playstation 3-on újjászületett Time Crisis 4 tartalmaz egy teljes FPS játékmódot, lenyűgöző HD minőségű grafikát, egy újonnan tervezett Guncon-t, amely a játék minden aspektusát javítja, és egy intenzív új történetet. Az amerikai hadsereg belső megfigyelő csoportja (ISG) megtudta, hogy egy, a fegyveres erők által kifejlesztett szigorúan titkos fegyver a W.O.L.F. nevű európai terrorszervezet kezébe készül kerülni.Erre válaszul az ISG utasítja William Rush századost, hogy induljon Kaliforniába, és vizsgálja ki az esetet.

Az ellenség állítólagos rejtekhelyére, a Pier 5-re érkezve Rush kapitány elképzelhetetlen ellenséges erőkkel és fenyegető biológiai fegyverekkel találja szembe magát. Eközben az Európai Unió hasonló információk birtokában Giorgio Brunót és Evan Bernardot, a V.S.S.E. Nemzetközi Hírszerző Ügynökség két ügynökét küldi a helyszínre. Kaliforniába érkezésükkor azonban a páros egy titokzatos katonai erő rajtaütésébe kerül.

Teszteld éles lövészeti képességeidet, és teljesítsd a feladatot másodperceken belül, vagy állj szemtől szemben egy barátoddal a különböző kihívást jelentő minijátékokban. A szokásos fegyverválasztékodon, például a kézifegyvereken és sörétes puskákon kívül fejlesztheted gránátvetőkre és szerelt gépfegyverekre (csak FPS módban), hogy növeld halálos arzenálodat. Feloldható konzol exkluzív bónusz fegyvereket is tartalmaz.

A játék fő jellemzői

  • Új Guncon - Az új Guncon minden TV-vel kompatibilis, és 2 analóg botkormánnyal bővült, amelyek lehetővé teszik a szabad mozgást FPS módban.

  • Free Roaming FPS - Exkluzívan a konzolon, szabadon barangolhatsz FPS stílusban a különböző szakaszokon keresztül. Változtasd meg a kamera szögét, mozogj guggolva, állva és még sok minden mást!

  • Többféle mód - A Story és az Arcade mód mellett pusztítsd el a biológiai fegyvereket a Crisis Mission módban, teszteld éles lövészeti képességeidet, vagy szállj szemtől szembe a barátoddal a különböző minijátékokban.

  • Letölthető tartalmak - Bővítsd a játékmenetet további Crisis Missions játékmódok letöltésével.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework