EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

TNA Impact

-----------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

A TNA impact! az exkluzív Total Nonstop Action Wrestling játék, amely a legnépszerűbb heti televíziós műsor, a TNA Impact! alapján készült. Válassz birkózóstílust, egyéni mozdulatsort és ruházatot, hogy megépítsd a végső bajnokot. A TNA olyan mozdulatokkal és meccstípusokkal áztatja el a játékost, amelyek elképesztő akrobatikus és légi mutatványokat tesznek lehetővé a kemény ütközések csonttörő zúzása mellett. A játékban olyan kiváló pankrátor tehetségek is szerepelnek, mint Kurt Angle, Jeff Jarrett, Rhino, Samoa Joe, AJ Styles, Sting, Christian Cage, Abyss és mások, hogy a televíziós műsor minden izgalmát és akcióját átadják!

A játék fő jellemzői

  • 25 kedvenc TNA szupersztárral: Vedd át az irányítást a TNA legjobb szupersztárjai felett, mint például Kurt Angle, Booker T, Sting, Jeff Jarrett, Christian Cage, Samoa Joe, AJ Styles, Rhino, Christopher Daniels és mások.

  • Végezd el a pankrátorok összes jellegzetes mozdulatát, mint például a Canadian Destroyer, The Styles Clash, The Clutch, The Scorpion Deathlock, The Olympic Slam, The Gore, The Axe Kick és még sok más mozdulatot.

  • Innovatív profi birkózás: A TNA jellegzetes hatoldalú ringje példátlan akciót és magasröptű pankrációs mozdulatokat hoz a játékosok számára. A TNA hihetetlen Ultimate X meccsén a pankrátorok magasan a ring fölé emelkedő kábeleket másznak meg, hogy merészen megpróbálják megszerezni az övet...

  • Légy legenda: Építsd fel életed hírnevét a játék innovatív történetmódján keresztül. Készítsd el saját TNA-birkózódat személyre szabott jelmezekkel, mozdulatsorokkal és egyebekkel, miközben kibontakozik egy bajnok birkózó háttértörténete.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework