EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

UFC Personal Trainer

------------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
------------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Eljött az idõ, hogy a rengeteg UFC Undispruted gyõzelem után Te is megismerd, hogy az UFC harcosai miként készülnek fel a harcra és lesznek olyan edzett emberek. Ehhez pedig a megoldást a Playstation 3 és a Playstation Move kombinációja adja, mellyel a legtökéletesebb élményt érheted el.
Válaszd ki a harcost, akivel edzeni szeretnél és figyelmesen kövesd minden utasítását, hogy elsajátíthasd a gyakorlatokat és tökéletesen elvégezd azokat. A kemény munkának meg is lesz az eredménye, fõleg akkor ha részt veszel az UFC Personal Trainer edzés programjában.
A játék összeállít számodra egy ideális edzésprogramot, mely az UFC harcosok edzéstervén alapszik és ennek alapján igen komoly változások elé nézhetsz. Végre egy program ahol igazi, jól bevált módszerekkel erõsödhetsz és edzõdhetsz meg.

Sõt! Az UFC Personal Trainer-ben ott az opció, hogy az útmutatások alapján elsajátíts néhány önvédelmi fogást és mozdulatot, melyek birtokában sikeresen védheted meg magad egy kellemetlen szituációban.

Az UFC Personal Trainer-ben az UFC harcosai lesznek a személyitrénered és tõlük tanulhatod meg az összes gyakorlatot.
Részt vehetsz abban a szigorú edzéstervben, melyben maguk az UFC harcosok is edzenek, így rövid idõ alatt látható eredményeket érhetsz el.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework