EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Alice Madness Returns

--------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
--------------------------------
8000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Az előző rész viszonylag happy enddel zárult: Alice elhagyhatta az elmegyógyintézetet, és Londonba költözhetett. Idővel azonban újra elkezdik kísérteni őt a régi rémképek, szülei halálának emléke, és állapota egyre inkább romlik... Végül újra rémálmai börtönében, saját, képzelt világában találja magát - Csodaországban.

A játék alapvetően egy ugrálós-harcolós akciójáték, a különlegességét azonban nem a véres harcok adják, hanem a történet és a látványvilág. American McGee újraálmodta Csodaországot a más feldolgozásokban kedves, színes világból egy horrorisztikus, groteszk helyet hozott létre, melyben minden sarkon valamilyen (kellemetlen) meglepetés vár. Az őrület határán: Fedezd fel Csodaország legrejtettebb titkait, és közben nyomozz szüleid halála után Londonban! Csak vigyázz, nehogy összekeveredjenek a különböző világok, és összekeverd a valóságot a képzeleteddel...

Változatos játékmenet: Békésebb ugrálós szakaszok és brutális küzdelmek váltják egymást, így sosem tudhatod, mi vár rád a következő percben! Használd késedet, és győzd le Csodaország rémisztő teremtményeit!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework