EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Street Fighter IV

-----------------------------------
-XBOX 360-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-----------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1-2 JÁTÉKOS

 

Mivel a Capcom tudja, hogy mi a jó, ha látja, mindent megtett annak érdekében, hogy a Street Fighter IV-ben visszahozzon mindent, ami a legendás Street Fighter II-t a játéktermek, nappalik és kollégiumok slágerévé tette a világ minden táján, és ez természetesen a karakterekkel kezdődik. A franchise és általában a verekedős műfaj rajongói örömmel fogják tudni, hogy akár a felső kategóriás karakterek kiváló képességeihez ragaszkodsz, akár a közép- és alsóbb szintű harcosok minden csínját-bínját felfedezed, amikor eljön a harcos kiválasztásának ideje, széles választék áll rendelkezésedre. A játékosok nem csak kedvenc klasszikus karaktereik, például Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief, Blanka, Sagat stb. bőrébe bújva és ellenük játszhatnak, hanem új karakterekkel is felvehetik a harcot.

Ezen kívül a karakterek és a környezetek stilizált 3D-ben vannak megjelenítve, míg a játék a klasszikus Street Fighter 2D-s perspektívában játszódik, további 3D-s kamerás díszítésekkel. A játék hatgombos irányítása visszatér, a játékrendszerbe pedig rengeteg új speciális mozdulatot és funkciót integráltak. A Street Fighter IV egy vadonatúj verekedős játékot hoz a rajongóknak világszerte.

 

  • 3D környezet és karakterek.

  • Hagyományos "2D" Street Fighter hatgombos játékmenet.

  • Klasszikus Street Fighter karakterek újragondolva a játékosok új generációja számára, beleértve a Street Fighter II eredeti szereplőit.

  • Új verekedők: a női szuperkém Crimson Viper, a lucha libre pankrátor El Fuerte, a vegyes harcművész Abel és mások.

  • Új speciális mozdulatok, amelyek minden Street Fighter-rajongó legvadabb képzeletét is felülmúlják, beleértve a Focus Attackeket, a Super Combókat és a bosszútól fűtött Ultra Combo rendszert.

  • Csodálatos helyszínek, amelyeket még soha nem láttál Street Fighter játékban.

  • Új játékelemek, amelyek kihívást jelentenek mind az újoncoknak, mind a legtapasztaltabb Street Fighter profiknak.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework